Baktips/bloggtips

Veckans baktips v 37 – Homemade Stockholm

Homemade stockholm

Att Cecilia som har bloggen Homemade Stockholm – by Cecilia älskar att baka råder det ingen tvivel om när man ser sig omkring på hennes sida. Hon är dessutom väldigt kreativt och konstnärligt lagd vilket syns tydligt på hennes bakverk och framför allt i hennes otroligt vackra bilder.
När hon fick välja ett recept som skulle representera hennes blogg så blev det den här underbara Chokladkolapajen <3.

Chokladkolapaj

Foto från Homemade stockholm – by Cecilia

”På min blogg Homemade Stockholm bloggar jag om det mesta som bakas i mitt kök!

Jag bakar mest olika sötsaker och bakverk men även om bröd och lite rawfood. Jag älskar både det onyttiga och det hälsosamma som smoothies, bowls och juicer. Jag försöker hålla någon sorts balans i mitt liv, men tippar nog över åt det söta hålet i slutändan 😉 !

Mitt intresse för bakning har bara ökat och ökat sen jag var i tonåren, för att sedan eskalera de senaste åren! Jag vill testa nya tekniker och lära mig nytt hela tiden. Jag gillar det vackra som jag vill kombinera med goda smaker. Bakverken jag gör vill jag skall vara tilltalande estetiskt men smaken är minst lika viktig, då man verkligen vill bli tillfredsställd när man unnar sig ett bakverk. Jag jobbar med färg och form i mitt yrke som layoutare vilket jag tror speglar av sig på min bakverk. Och inget gör mig så lycklig som att baka och dekorera tårtor eller bakverk!” //Cecilia

Facebook: Homemade Stockholm
Instagram: @homemadestockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.