Desserter

Melonglasspinnar med kokoschoklad

Superenkla och läskande glaspinnar i värmen.

1/4 vattenmelon
2 msk grädde
30 gram hackad kokosfylld choklad  (Marabou premium)
1 msk florsocker (beroende på hur söt melonen är)
Tärna vattenmelonen och rensa bort kärnorna. Lägg gärna i frysen en liten stund.
Lägg allt utom chokladen i en matberedare eller mixer och kör tills det är helt blandat. Rör i chokladen och lägg glassmeten i glasspinnsformar. Frys i MINST 3 timmar men gärna över natten.
Dekorera om du viöl eller ät dem som de är :-).

2 reaktioner på ”Melonglasspinnar med kokoschoklad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.