Baktips/bloggtips, Småkakor

Veckans baktips v.8-Kolasnittar med dubbelchoklad

kolasnittar

Det här är en kaka som jag önskar att jag kommit på :-). En småkaka med extra allt som låter hur god som helst. En härlig kolasnitt smaksatt med ingefära (som jag älskar <3 ) och med både mörk och ljus choklad. Mums!!

Men nu är det inte jag som kommit på den utan Camilla som har bloggen ”My kitchen stories”. Här hittar man mestadels bakning, med massvis av vackra tårtor och fantastiskt fina bakverk, men även god mat och mängder av inspiration.

Receptet på de goda kolasnittarna hittar du HÄR.

mykitchenstories

 

2 reaktioner på ”Veckans baktips v.8-Kolasnittar med dubbelchoklad

  1. Jag brukar blanda dumlekola och mörk choklad i mina kolasnittar! En av favoritkakorna faktiskt, och jag bakade dom igår kväll för sonen fyller år idag. En av dom andra sorterna jag gjorde (sammanlagt fem olika sorter) var Bountykladdkakan. Har hoppat över den vanliga tårtan denna gången.
    Snart ska jag göra fem pajer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.